Vienna

Dit is Vienna. Zij is ongeveer een maand geleden gewoon door de buren van een rescuer op straat gedumpt. Gelukkig dat de rescuer haar in de gaten kreeg en dat er plek was in de opvang van Save Haven Egypt te Cairo.

Daar mag Vienna verblijven samen met de andere aanwezige poezen en katers totdat  voor haar een eigen nieuwe baasje wordt gevonden.

Vienna leeftijd wordt geschat op ongeveer 1 jaar oud en zij is kan over ongeveer 3 manden reizen naar Europa. Zij is gechipt, volledig gevaccineerd, gesteriliseerd en getest op FIV/FELV.

Wil jij haar nieuwe baasje worden ?

Asha

Asha is de naam van dit zielige hoopje kat. Achtergelaten door een baasje die het niet kon schelen wat er met haar ging gebeuren. Zo wreed zijn de mensen in Egypte. 

Zij werd gevonden op straat en gelukkig was er op dat moment ook plaats in de opvang van Save Haven Egypt in Cairo en kon ze daar komen en kreeg de verzorging die ze zo hard nodig had. Ze knapt al goed en je kan al zien wat een prachtige poes Asha zal gaan worden. Een prachtige lieve vriendelijke perzisch colorpoint redpoint poes van ongeveer 1 jaar oud. Zij is gechipt, volledig ingeënt en gesteriliseerd. Tevens getest op FIV/FELV. Zij is in januari reisklaar voor Europa.

 

Asha is the name of this little cat. Abandaned by her boss who didnt care wats going to happen to her. Cruel peopls in Egypt.

She was found in the street but fortuned there was a place available at the shelter of Save Haen Egypt (SHE) in Cairo where she could come en got the care she needed.

She is doing well now and is very kind, you can see that she will going to be a gorgeous Sherazi Himalyan female cat aprox 1 year old. She is chipped, fully vaccinated, neutered and tested FIV/FELV. Ready for traveling to Europe by january.

Aslan

Aslan is de naam van deze mooie kater. Hij bevindt zich in het huis van zn rescuer in Cairo tesamen met andere poezen en katers.

Aslan is een ontzettend lieve jongen en we zoeken voor hem een foreverhome.

Hij heeft een langharige blauw witte vacht en mooie gouden ogen. Op de video is te zien dat zn vacht korter is vanwege het scheren.

Hij is gechipt,  ontvlooit, ontwormd, volledig gevaccineerd en gecastreerd, ongeveer 5 a 6 jaar oud en hij is getest op FIV/FELV.

Aslan is al reisklaar voor Europa. Mag hij bij jou ?

 

Aslan is the name of this beautifull male.  He is in the house of his rescuer together with other males en females. Aslan is a very kind and sweet boy and we are looking for a foreverhome for him.

He has a sherazi  blue with white fur and golden eyes. On the video you can see his fur has been shaved.

He is dewormed, no flees, chipped,  fully vaccinated and neutered, aprox 5 to 6 years old and tested on FIV/FELV.

Aslan can travel to Europa.

Gandalf

Deze mooie jongen verscheen aan de voorkant van de opvang van Save Haven Egypt (SHE) in Cairo op een dag niet zo lang geleden. We begonnen met hem te voeren zoals we ook deden met de andere loslopende katten buiten in de omgeving. Iedere keer echter als we de poortdeur openden rende hij naar binnen de tuin in van de opvang en we vertelden hem iedere keer: we hebben al zoveel katten en we zullen altijd zorgen dat je voer krijgt ook als je buiten bent, maar blijkbaar beviel dat hem niet erg want hij bleef maar terugkomen en rende steeds weer snel naar binnen. Na de 5e keer besloten we hem niet langer te kunnen weerstaan en hij mocht blijven. Hij is super vriendelijk en vreselijk mooi. Zijn leeftijd wordt geschat op ongeveer 2 jaar oud en zijn naam: Gandalf en hij wil graag een eigen huisje. Hij is gechipt, volledig gevaccineerd en gecastreerd en wordt getest op fiv/felv.

 

This boy appeared in front of the haven (save Haven Egypt SHE) in Cairo a day not long ago.

We started feeding him with the cats we feed out, but every time we open the door, he comes inside running, we kept telling him that we have enough cats and that we will take good care of him outside, but obviously he doesnt like this option and he kept coming inside. After his fift trail, we simply couldnt let him down.

He is super friendly and very handsome. His name is Gandalf and he is aprox 2 yrs old. He is chipped, fully vaccinated and neutered en will be tested on fiv/felv. He now likes to have his own foreverhome.

Tifani

Tifani werd aangetroffen op straat in Cairo. Ze zag er nogal vervuild en mager uit. Ze had duidelijk niet genoeg te eten kunnen vinden en de rescuer die haar zag nam haar onmiddelijk mee naar haar eigen huis  om ervoor te zorgen dat zij weer helemaal  opknapte.

Inmiddels is Tifani tesamen met de andere katers en poezen aldaar best tevreden maar wil toch ontzettend graag een eigen foreverhome hebben want ze wil zo graag geaaid worden. Ze is een prachtige ontzettend lieve knuffelige witte perzische poes van ongeveer 3 jaar oud en ze is niet doof.

Tifani is gechipt, volledig ingeënt, gesteriliseerd, getest op FIV/FELv.

Tifani is inmiddels overgekomen naar Nederland,  ze bevindt zich in liefdevol opvanggezin.

Tifani is superlief met kinderen.

 

Tifani was dumped in the street where a rescuer lived, she saw her and took her immediatle. She was so dirty and very weak. The rescuer took good care of her and now Tifany is okay.

She lives together with other female and male cats but wants her own home in europe. She is een white very kind and friendly persian (sherazi) aprox 3 yrs old and she isnt deaf.

She is chipped, fully vaccinated, neutered, tested on FIV/FELV.

She is now in the Netherlands in fosercare,  and she is very sweet with children also.

Sid (gereserveerd)